Yükleniyor

Sprey Yumurta

Balıkesir’de bulunan ve Avrupa kalite standartlarında üretime sahip tesisimizde, günlük yumurtadan pastörize edilerek, el değmeden, 1. sınıf
gıdaya uygun ambalajlara, dolumu yapılır.
Ayrıca hijyenik olmayan fırça kullanım ihtiyacını ortadan kaldırır.

Kullanım alanı

Yumurta sarısının kullanıldığı tüm gıdalar.  (Poğaça, börek, kurabiye, pasta dekoru vb.)

Avantajlı

Yüksek kalite standartlarında otomasyona uygundur.
Gıda yüzeyine Yumurta sarısını fırça ile sürme (yağlama) işleminde
kaybedilen 5 kat fazla zamanı ve fazladan %40 sürülen yumurtayı bize
geri kazandırır.
Püskürtme tekniği ile, yumurtanın daha fazla yüzeye ve eşit bir şekilde
dağıtılmasını sağlar.
Yumurtayı kırdıktan sonra yada pastörize yumurtayı ambalajı açıldıktan
sonra 2 gün içerisinde tüketmek zorunda kalırsınız.Sprey yumurta ise ,
kullanmaya başladığınızdan itibaren 90 gün boyunca tazeliğini korur.
Bir tüp 300 ml sprey yumurta ile 630 (+-15) adet büyük boy poğaçayı yağlayabilirsiniz.

Saklama Kolaylığı

Koruyucu ve yanıcı katkı içermeyen SOVO tüplerinin +4 C’ de muhafaza
edilmesi yeterlidir.