Yükleniyor

Gıdalar İçerisindeki İşlevleri

 Kekler / Pastaneler Kabartma, pıhtılaştırma, renk        
 Bonbon / Şekerleme Kristallerin inhibisyonu
 Krem Karamel / Puding Pıhtılaştırma, lezzet
 Omlet / Yağda, Poğaça / Börek      Pıhtılaştırma, lezzet
 Mayonez / Salata Sosları Yağla emülsiyonu oluşturma
 Dondurma Sertlik derecesini ayarlama, emülsiyon
 Etler (Sucuk, sosis) Bağlayıcı, pıhtılaştırıcı
 Balık ürünleri Bağlayıcı, pıhtılaştırıcı
 Pankek / Krep / Gözleme Lezzet, pıhtılaştırıcı
 Hamur İşleri Kıvam arttırıcı, pıhtılaştırıcı
 Makarna / Şehriye Renk verici, lezzetlendirici
 Sağlık Gıdaları Vücut Geliştirici